3D Diseksiyon Kursu "Nasıl Yapıyorum?"


Untitled Document


A-KONAKLAMASIZ KAYIT: 110-EURO

Yukarıda belirtilen konaklamasız kayıt ücretine yaka kartı, kurs cep programı, katılım sertifikası, Maritim Kongre Merkezi'nde 09:00-18:00 saatleri arasında tüm barlardan alınacak tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, 12 Nisan tarihinde alınacak olan 2 adet kahve ikramı, 1 adet açık büfe öğle yemeği ve K.D.V. dahildir.

B- KONAKLAMALI KAYIT: 2OO.-EURO
Yukarıda belirtilen konaklamalı kayıt ücretine; 11-12 Nisan 2013 tarihlerinde 1 gece konaklama, yaka kartı, kurs cep programı, katılım sertifikası, Maritim Kongre Merkezi'nde 09:00-24:00 saatleri arasında tüm barlardan alınacak tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, 12 Nisan tarihinde alınacak olan 2 adet kahve ikramı, 1 adet açık büfe öğle yemeği ve K.D.V. dahildir.

C-TRANSFER BİLGİLERİ TEK YÖN / ÇİFT YÖN
Uçuş detaylarını bildiren katılımcılara kurs esnasında havaalanı - otel - havaalanı toplu transfer hizmeti sağlanacaktır. Transferler, özel binek araç transferini kapsamamak ile birlikte, tek yön kişi başı transfer ücreti 30 Euro olup, çift yön transfer ücreti ise 60 Euro'dur. Belirtilen tutara KDV dahil olup, özel transfer detaylarınız ile ilgili olarak ise kongre organizasyon sekreteryası ile irtibat kurulması önemle rica olunur.

  • Kurs esnasında yaka kartı kontrolü yapılacak olup, kurs katılımcılarının kayıt yapması zorunludur.
  • Konaklamalı kayıt talepleri ile ilgili olarak ücret yatırımından önce kongre organizasyon sekreteryası ile görüşülerek, müsaitlik sorulması zorunlu olup, kongre organizasyon sekreteryası tarafından konfirme edilmeyen rezervasyonlar geçerli sayılmayacaktır.
  • 9 Nisan 2013 saat 18:00 itibari ile kongre kayıt sistemi kapanacaktır. 10-11 Nisan 2013 tarihleri arasında kayıt işlemi yapılmayacaktır. Taleplerin bu tarihler arasında e-posta yolu ile bildirilmesi gerekmektedir.