TURNUG 2. Çalıştayı

turknorosirurji.org.tr /

Değerli Hocalarım ve Meslektaşlarım;

Yaklaşık 2 yıl önce başladığımız, periferde çalışan hekim arkadaşlarımızın sorunlarını üst platformlara taşımak ve derneğimizin bu sorunlara sahip çıkarak çözüm önerileri ve desteklerini sağlamaya yönelik çalışmalarımızda bir yenisini eklemek üzereyiz.

Türk Nöroşirurji Derneği tarafından yıl içinde birçok seminer, sempozyum, çalıştay, kongre ve benzeri toplantılar yapılmakta, mesleğimizdeki son gelişmeler hakkında oldukça önemli paylaşımlarda bulunulmaktadır.

Ancak Derneğimizin üyelerinin çoğunluğunu oluşturan perifer beyin cerrahlarının günlük sorunları konusunda yapılan herhangi bir toplantı bulunmamaktadır.

Bu konudaki eksiğimizi tamamlamak, en azından sorunlarımızı hocalarımıza duyurabilmek ve çözüm yolları aramak için ilkini TND çatısı altında 2019 yılı Şubat ayında İzmir’de yaptığımız TURNUG 1. Çalıştayının devamı niteliğinde olan 2. Çalıştayımızı 2020 yılında yine Şubat ayında Ankara’da yapıyoruz.

Günümüz sağlık politikaları, meslekteki hukuksal sorunlarımız, SGK yaptırımları, 2. Basamak, 3. Basamak ayrımı, sağlıkta şiddet konularında, son gelişmeler ve çözüm yolları hakkında, deneyimli hocalarımızın ve arkadaşlarımızın fikirlerini alarak çözüm yolları arayacağız.

Özellikle periferde çalışan arkadaşlarımızı ve Türk Nöroşirürjisi piramidinin temelini oluşturan uzman meslektaşlarını önemseyen ve destek veren hocalarımızı çalıştayımıza bekliyoruz.

08 Şubat 2020
Anemon Otel
Ankara

TURNUG Yönetim Kurulu Adına
Aytekin KOÇYİĞİT

Program için tıklayınız.