Türk Nöroşirürji Derneği Yurtdışı Eğitim Bursları Yönergesi

turknorosirurji.org.tr /

TNDer Sayın Üyeleri,

TNDer yıllardır devam etmekte olan yurtdışı burs uygulamasını önümüzdeki dönemde de sürdürecektir. Yurtdışı burslarına başvuru koşulları sizlere daha önce duyurulmuştu.
Burs başvuruları her yıl 1-31 Ocak, 1-31 Mayıs ve 1-30 Eylül tarihlerinde yapılacaktır. Adayların değerlendirilmesinden sonra TNDer Yönetim Kurulu bir duyuru ile sonuçları (Şubat, Haziran ve Ekim ayları içinde) açıklayacaktır.

Burs miktarı aylık 1000 US Dolar olacaktır. Her başvuru döneminde 4 arkadaşımıza burs verilecektir. Ekte sizlere tekrar yolladığımız yönergeye göre başvuruların yapılmasını rica ederiz.

Buna ilave olarak her yıl 4 üyemize “Yurtdışı Kongre Destek Bursu” verilmesi kararlaştırılmıştır. Uluslararası bir kongrede davetli konuşmacılığı veya sözlü bildiri sunumu olan özellikle genç üyelerimize destek olunması amaçlanmıştır. Her yıl 4 burs verilecektir. Burs miktarı 1000 US Dolar olacaktır. Yıl içinde istenildiği zaman başvuru yapılabilecektir. Başvuruda kısa özgeçmiş, katılınacak olan kongreye ait belge ve bilgiler, kabul belgesi elektronik ortamda TNDer’e ulaştırılmalıdır. 

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Talat Kırış
TNDer Yönetim Kurulu Başkanı

PDF için tıklayınız...