21 Haziran 2014 Olağan Genel Kurul Seçim Sonuçları

turknorosirurji.org.tr /

Değerli Üyelerimiz,

Türk Nöröşirürji  Derneğinin yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Haziran 2014 Cumartesi günü Bahçelievler Milli Kütüphane Toplantı Salonu, Bahçelievler Son Durak /Ankara adresinde gerçekleştirilmiştir. Yeni yönetim kurulu için yapılan seçimlerde asil üyeliklere; Dr. Zeki Şekerci,  Dr. Talat Kırış,  Dr. Yusuf Şükrü Çağlar, Dr. Nejat Akalan, Dr. İbrahim Suat Öktem; yedek üyeliklere Dr. Tanju Uçar, Dr. Cengiz Çokluk, Dr. İhsan Solaroğlu, Dr. Hakan Emmez ve Dr. Fahir Özer seçilmişlerdir.

Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Dr. Ersin Erdoğan, Dr. Hakan Hadi Kadıoğlu ve Dr. Hakan Sabuncuoğlu; Denetleme Kurulu yedek üyeliklerine ise Dr. Kemal Koç, Dr. Uğur Türe ve Dr. Şükrü Aykol seçilmişlerdir. Disiplin Kurulu Asil üyeliklerine Dr. Nuri Arda, Dr. Mehmet Nur Altınörs, Dr. Kayhan Kuzeyli, Dr. Pınar Akdemir Özışık ve Dr. Ünal Özüm; Disiplin Kurulu yedek üyeliklerine ise Dr. Sedat Çağlı, Dr. Ethem Beşkonaklı, Dr. Erdal Kalkan, Dr. Kadir Kotil ve Dr. Bekir Gökben seçilmişlerdir.

İlk toplantısını yapan yönetim kurulu,  Dr. Zeki Şekerci’ yi Başkan, Dr. Talat Kırış’ı 2. Başkan, Dr.Yusuf Şükrü Çağlar’ı Sekreter, Nejat Akalan’ı Muhasip, İbrahim Suat Öktem’i Veznedar olarak  görevlendirilmiştir.  

Türk Nöroşirürji Derneği yayın organları olan  “Türk Nöroşirürji Dergisi” ve “Turkish Neurosurgery” dergilerinin dernek adına imtiyaz sahibi olarak Dr. Zeki Şekerci’nin, sorumlu yazı işleri müdürü olarak’ da Dr. Tanju Uçar’ın görevlendirilmesine,

Türk Nöroşirürji Derneği İktisadi İşletmesi Genel Müdürü olarak Dr. Yusuf Şükrü Çağlar’ın görevlendirilmesine,

Türk Nöroşirürji Derneği İktisadi İşletmesi yönetim kurulunun görev süreleri dolduğu için ayrılan üyelerinin yerine yeni yönetim kurulu üyeleri olarak; asil üyeliklere Dr. Yusuf Şükrü Çağlar ve Dr. Nejat Akalan, yedek üye olarak Dr. Tanju Uçar, Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Dr. Cengiz Çokluk ve Dr. Suat Erol Çelik, Denetleme Kurulu yedek üyeliklerine Dr. Mehmet Fatih Erdi ve Dr. Füsun Demirçivi Özer’in görevlendirilmesine,

Yedek üye olarak seçilen Dr.Hakan EMMEZ’in istifasının kabulune,

Bir önceki yönetime yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür edilmesine karar verilmiştir.

Saygılarımızla,

Türk Nöroşirürji Derneği Yönetim Kurulu