Üyelerimize duyurulur!

turknorosirurji.org.tr /

 Değerli Üyelerimiz,

Derneğimiz, üyelerimizden gelen istekler doğrultusunda mesleki sorumluluk sigortası ile ilgili olarak bazı sigorta firmaları ile görüşmeler yapmıştır. Sigorta firmalarının sundukları sigorta koşulları ve ücretleri hukuk ve mali danışmanlarımızca da incelenmiştir. Bu incelemeler sonucunda danışmanlarımızca en uygun olarak değerlendirilen “Anadolu Sigorta temsilcisi - Arslan Sigorta Ltd. Şti” ile tekrar görüşülerek ek iyileştirmeler sağlanmıştır.

Görüşmeler sonunda, Hekim mesleki sorumluluk sigortasının yıllık 500.000. - TL teminata karşılık 1.260 TL yerine 1.050. - TL ye indirilmesi sağlanmıştır. Ödeme şekli olarak 8 eşit taksit olarak ödenmesi uygun bulunmuştur. Bu sigorta koşullar ve ücretleri 3 aylık bir kampanya olarak 20 Ekim 2009 tarihine kadar geçerli olacaktır. Ekte derneğimizin onay verdiği sigorta poliçe örneğini bulabilirsiniz.

Konuyla ilgilenen üyelerimizin ayrıntılı bilgi almak veya sigorta yaptırmak üzere aşağıda iletişim bilgileri bulunan Arslan Sigorta Ltd. Şti. sigorta uzmanı Serpil Kirten ile temasa geçmeleri gerekmektedir.

Türk Nöroşirürji Derneği Yönetim Kurulu

Sigorta Uzmanı : Serpil Kirten
Cep Tel : 0.532. 682 81 76
Cep Tel : 0.506. 474 24 54
e - mail : dr.sigortaserpilkirten@hotmail.com