10-11 Nisan 2016 Olağan Genel Kurul Seçim Sonuçları

turknorosirurji.org.tr /

Değerli Üyelerimiz,

Türk Nöroşirürji  Derneğinin yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 10-11 Nisan 2016 tarihlerinde TNDer 30. Bilimsel Kongresinin yapıldığı Kaya Palazzo Kongre Merkezi Belek, Antalya’da gerçekleştirilmiştir.
Yeni yönetim kurulu için yapılan seçimlerde asil üyeliklere; Dr. Talat Kırış,  Dr. Yusuf Şükrü Çağlar, Dr. Selçuk Peker, Dr. Cengiz Çokluk, Dr. Hüseyin Hayri Kertmen;  yedek üyeliklere Dr. Sedat Çağlı, Dr. Tanju Uçar, Dr. Hakan Karabağlı, Dr. Hilmi Önder Okay, ve Dr. Pınar Özışık seçilmişlerdir.

Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Dr. Deniz Belen, Dr. Nurperi Gazioğlu, ve Dr. Nuri Arda; Denetleme Kurulu yedek üyeliklerine ise Dr. Atilla Akbay, Dr. Sait Naderi ve Dr. Cemali Şahin seçilmişlerdir. Disiplin Kurulu Asil üyeliklerine Dr. Mehmet Nur Altınörs, Dr.Saffet Mutluer, Dr. İbrahim Suat Öktem, Dr.Erdal Coşkun, Dr. Halil Toplamaoğlu; Disiplin Kurulu yedek üyeliklerine ise Dr. Füsun Demirçivi Özer, Dr. Mehmet Zileli, Dr.İhsan Anık, Dr.Ünal Özüm ve Dr.Murat Müslüman seçilmişlerdir.

İlk toplantısını yapan yönetim kurulu,  Dr. Talat Kırış’ı Başkan, Dr. Yusuf Şükrü Çağlar’ı 2. Başkan, Dr.Selçuk Peker’i Sekreter, Dr. Cengiz Çokluk’u Muhasip, Dr. Hüseyin Hayri Kertmen’i Veznedar olarak  görevlendirilmiştir.

Türk Nöroşirürji Derneği yayın organları olan  “Türk Nöroşirürji Dergisi” ve “Turkish Neurosurgery” dergilerinin dernek adına imtiyaz sahibi olarak Dr. Talat Kırış’ın, sorumlu yazı işleri müdürü olarak da Dr. Tanju Uçar’ın görevlendirilmesine,
Türk Nöroşirürji Derneği İktisadi İşletmesi Müdürü olarak Dr. Tanju Uçar’ın görevlendirilmesine,

Bir önceki yönetime yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür edilmesine karar verilmiştir.

Saygılarımızla,
Türk Nöroşirürji Derneği Yönetim Kurulu