2. Acıbadem Gamma Knife Sempozyumu

turknorosirurji.org.tr /

Değerli Meslektaşlarım,

Gamma Knife radyocerrahisinin kullanıma girdiği 1968 yılından bu yana tüm dünyada yaklaşık 1 milyon hasta bu teknik ile tedavi edilmiştir. Ülkemizde de 1997 yılından bu yana on binlerce hasta tedavi edilmiştir. Her geçen yıl bu sayı giderek artmaktadır. Gamma Knife radyocerrahisinin hastalarımızın yaşam kalitesine getirdiği katkı diğer radyocerrahi sistemlerinin de ülkemizde yaygın olarak kullanılması sonucunu getirmiştir.

Bildiğiniz gibi 22 Mart 2014 tarihinde 1.Acıbadem Gamma Knife Sempozyumunu düzenlemiş ve yabancı konuklarımızın da katkıları ile bilgi paylaşımı yapmıştık. Gelenekselleşmesini dilediğimiz toplantımızın ikincisini 12 Mart 2016 tarihinde düzenliyoruz.

Gamma knife radyocerrahisinin günümüzde ulaştığı noktayı birlikte değerlendirmek, bilgilerimizi, düşüncelerimizi paylaşmak için sizleri 2. Acıbadem Gamma Knife Sempozyumu’na davet etmekten onur duyarız. Gamma Knife radyocerrahisi konusunda çok değerli çalışmaları olan ve hepimizin yakından tanıdığı Nöroşirurji Uzmanı Prof. Dr. L. Dade Lunsford ve Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. John C. Flickinger bu toplantımızda bizlerle deneyimlerini paylaşacaklardır. Kendileri sunumlarını online olarak naklen yayın ile Pittsburgh’dan yapacaklardır. 

Ücretsiz kayıt için lütfen web sitesini ziyaret ediniz.

Sizleri de aramızda görmeyi diler saygılar sunarız.

Dr Selçuk Peker

http://www.acibademgammaknife.com/default.asp